Fysioterapi

Fysioterapi på klinikken


En korrekt fysioterapeutisk diagnose er en forudsætning for en vellykket behandling, derfor foretager jeg altid en grundig undersøgelse, som altid sker ved din første konsulation. 


Ved din første konsultation med en varighed af 45min, for vi en grundig dialog omkring årsagen til din henvendelse og problematik. Du ville herefter blive undersøgt, testet og der bliver lagt en plan for den videre behandling. Sammen for vi i fællesskab, sat et mål for dit videre behandlingsforløb. 


Klinikkens mål er, at du efter få behandlinger kan mærke en fremgang og bedring i din problematik. 


På klinikken tilbyder vi flere forskellige behandlingsmetoder, som varierer fra person til person i målet for, at opnå den bedste effekt for lige netop dig og din problematik.


Der benyttes manuel terapi, mobilisering og manipulation af led, behandling af muskler, tape, elektro terapi, individuelt tilpasset træning og ikke mindst rådgivning.


OBS! Husk altid at medbringe et stort håndklæde eller lagen til, at lægge på briksen under behandlingen.


Hvis du er i tvivl hvor vidt jeg kan hjælpe dig, med netop din problematik er du altid velkommen til og kontakte klinikken på tlf nr: 61 27 27 91 eller på mail: kontakt@mb-behandling.dk

Fysioterapi